Kórházi Infekciókontroll Támogató Rendszer

Általános Szerződési Feltételek

Köszönjük, hogy érdeklődik termékeink és szolgáltatásaink iránt. A KITÁR rendszerhez köthető termékeket és szolgáltatásokat a HARTMANN-RICO Hungária Kft.  biztosítja; székhelye: Magyarország 2051, Biatorbágy, Paul Hartmann utca 8.

 

A KITÁR szolgáltatás és csatolt termékeink használatához egyedi szerződési feltételeket határozunk meg szerződő partnereinkkel. Amennyiben Ön igénybe venné KITÁR szolgáltatásunkat kérjük vegye fel a kapcsolatot cégünkkkel.   

 

A szerződés általános része:

 
1. PREAMBULUM
1.1. A Felek megállapodnak, hogy a jelen Megállapodás keretben kívánják szabályozni azon együttműködésük keretei, amelynek eredményeként a Megrendelő a Hartmann által forgalmazott I. osztályú minőségű, a vonatkozó jogszabályoknak és szabványoknak megfelelő fertőtlenítőszereket kíván beszerezni a Hartmanntól a Megrendelő által végzett egészségügyi tevékenység higiéniai feltételeinek megteremtése, a helyi surveillance tevékenység támogatása érdekében.
1.2. A Felek megállapodnak továbbá abban, hogy a jelen Megállapodás 1.1. pontjában rögzített cél hatékony elérése érdekében a Hartmann egy komplett eszközrendszerrel és programmal rendelkező szolgáltatást biztosít a Megrendelő részére, amelynek feltételei szintén a jelen Megállapodás részét képezik.
1.3. A Felek megállapodnak abban, hogy a jelen Megállapodás 1.1. és 1.2. pontjaiban rögzített szolgáltatások egymással összefüggnek, amelynek következtében a jelen Megállapodás 4. pontjában rögzített eszközök biztosítására kifejezetten és kizárólagosan a fertőtlenítőszerek megrendelésére  tekintettel kerül sor. 

 

Csak a szerződés és a vonatkozó jogszabályok által megengedett módon használhatja KITÁR solgáltatásunkat. Felfüggeszthetjük vagy megszüntethetjük az Önnek nyújtott Szolgáltatást, amennyiben nem tesz eleget szerződési feltételeinknek vagy irányelveinknek, vagy ha valamely feltétetelezett visszaélést vizsgálunk ki.

KITÁR szolgáltatásunk elérhető táblagépen is. Ne használja a KITÁR rendszert olyan módon, hogy az elvonja a figyelmét és megakadályozza abban, hogy betartsa a biztonsági szabályokat.

A jelen szerződési feltételeket és a KITÁR szolgáltatásra vonatkozó további szerződési feltételeket módosíthatjuk, például annak érdekében, hogy megfeleljenek a jogszabályok, illetve szolgáltatásunk esetleges változásának, melyről értesítjük szerződő partnereinket. A feltételek módosításáról szóló értesítéseket ezen az oldalon szintén közzé tesszük. A módosított további szerződési feltételekről szóló értesítést a KITÁR szolgáltatáson belül közöljük. Ha Ön nem ért egyet a szolgáltatás módosított feltételeivel, kérjük jelezze cégünknek.

Ha a jelen szerződési feltételek és a további szerződési feltételek ellentétesek egymással, a további szerződési feltételeket kell irányadónak tekinteni.

A jelen szerződési feltételek nem teremtenek semmiféle jogosultságot harmadik személy kedvezményezett javára.

Amennyiben nem tesz eleget a jelen szerződési feltételekben foglaltaknak, és mi nem tesszük meg azonnal az ezzel kapcsolatos intézkedéseket, ez nem jelenti azt, hogy lemondanánk esetleges jogainkról (például az intézkedések jövőbeni megtételéről).

Ha kiderül, hogy az adott szerződési feltétel nem végrehajtható, ez nem befolyásolja a többi szerződési feltétel érvényességét.

A HARTMANN-RICO Hungária Kft.-val való kapcsolatfelvétel módjairól a "kapcsolat" oldalunkon tájékozódhat.